coaching

Musiqmama coaching omvat onder meer:

  • het bepalen van jouw doelen
  • jouw doelen met een stap-voor-stap plan realiseren
  • jezelf en je muziek overtuigend en authentiek laten zien in teksten
  • jezelf en je muziek overtuigend en authentiek laten zien in je beeldmateriaal
  • je publieksgroepen bepalen, bereiken en behouden
  • dingen die je kunt delegeren of automatiseren
  • alle andere onderwerpen waar jij hulp bij nodig hebt!

 

Je kunt een INDIVIDUELE COACHING SESSIE boeken. Dit is in een face-to-face meeting of online via Skype / FaceTime.

Boek een sessie

OF: neem een PERSOONLIJKE COACHING ABONNEMENT. Wanneer je je abonneert op coaching, krijgt voor een heel gunstige prijs twee sessies van een uur per maand. Hiermee heb je altijd professioneel advies bij de hand wanneer je het nodig hebt en zul je meer bereiken in minder tijd.

Info COACHING ABONNEMENT

Hieronder lees je meer over coaching

“Ik vind het zo moeilijk om mijzelf (of mijn muziek) te verkopen..” zeggen veel musici, wanneer je vraagt of ze veel optreden. Vaak ontbreekt het aan een goede aanpak. En dat is niet gek, wanneer je je vooral op muzikaal vlak ontwikkeld hebt…

Stel je jezelf om te beginnen eens ‘n aantal vragen: Wat is er precies zo leuk aan mijn muziek? Waarin onderscheid ik me van anderen? Wie houdt er wel van en wie niet? Wie zijn mijndoelgroepen? Op welke manier kan ik deze doelgroepenaanspreken en aan me binden? – Heb je daar wel eens over nagedacht?

smart-web-goalsHet is echt heel belangrijk om ‘je verhaal‘ te kunnen vertellen aan publiek, programmeurs, pers / media, sponsoren, subsidie-verstekkers enzovoort! Dat verhaal moet je eerst helder hebben, om het te kunnen (laten) vertalen in tekst & beeld, waarmee je vervolgens demensen aanspreekt. Daarbij is het belangrijk om ‘herkenbaar’ te zijn… Want eerst is er Herkenning en dan pas komt ook Erkenning! Musiqmama kan jou helpen om inzichtelijk tekrijgen wat jouw (muzikale) identiteit is, waar jouw doelgroepen precies zijn en hoe jedeze het beste kunt benaderen.

Naast het bewust zijn van hoe je je muziek “een smoel geeft”, is het van belang om doelen voor de lange termijn te stellen. En voor de korte termijn: een heldere planning met prioriteiten. Het gaat er om om een goede werkstructuur te hebben, zéker wanneer je als musicus een ‘zelf manager’ bent. Veel dingen kun je – en moet je ook zelf doen. Tegelijk kun je sommige dingen beter uitbesteden… Omdat het jou teveel tijd kost of omdat iemand anders het beter kan. Waar kun jij wel wat hulp bij gebruiken? Wat kost het en wat levert het je op? Hoe dan ook is het essentieel om ervoor te zorgen dat je je werk op lange termijn volhoudt, dat je successen behaalt en dat je groeit, zowel in zakelijk- als in artistieke opzicht.

Al dit soort zaken kunnen aan de orde komen bij coaching van Musiqmama. De inhoud van de gesprekken is natuurlijk afhankelijk van waar JIJ behoefte aan hebt. In elk geval geldt: je hoeft zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Als oprichter en eigenaar van Musiqmama heb ik sinds 2009 met veel bijzondere jazz musici mogen samenwerken. Ook met een aantal prachtige platenlabels, zoals bijvoorbeeld Okeh Records (onderdeel van Sony Classical) met album releases van o.a. The Bad Plus, Bill Frisell, Bobby McFerrin, Branford Marsalis, Dee Dee Bridgewater, James Brandon Lewis, Nir Felder, Nils Petter Molvaer, Silje Nergaard en nog veel meer fantastische artiesten!

Behalve publiciteit en promotie voor deze artiesten en labels, werk ik ook voor eenvan de beste muziekpodia van Nederland: PARADOX in Tilburg. Ik help ze een dag per week met PR, marketing en sociale media. Verder geef ik regelmatig les op verschillende conservatoria, over branding, marketing en het verkopen van muziek. Onder meer bij Fontys in Tilburg, Artez in Arhem en het Koninklijk Conservatorium in den Haag.

De kennis en ervaring die ik uit alle bovenstaande activiteiten put, wendt ik met plezier aan in coaching sessies, om individuele musici verder te helpen. Ik kan je helpen om je doelen helderder krijgen, waardoor je meer focus hebt. En je (muzikale) identiteit definiëren, je verhaal helder verwoorden en helpen vertalen in een aansprekend, herkenbaar beeld, waarmee je het publiek kunt aanspreken. Samen stellen we een plan op dat tot resultaten leidt.

Zoals al eerder is aangegeven: je kunt losse  INDIVIDUELE COACHING SESSIES boeken. Of: neem een COACHING ABONNEMENT. Wanneer je je abonneert op coaching, krijg je voor een voordelig tarief elke maand twee (Skype) sessies van een uur. Hiermee heb je dus op structurele basis professionele hulp bij de hand, want je helpt ommeer te bereiken!

Neem CONTACT op met Musiqmama