Workshop: Financiën en administratie voor musici

Je werkt in de muziek vanuit je passie voor het vak; je doet waar je van houdt en dat doe je goed. Maar tegelijk moet je ook zorgen dat je financieel de zaken goed regelt.

In deze workshop krijg je informatie over hoe je ervoor zorgt dat je je doelstellingen ook in financiële zin goed formuleert en haalt. Je leert hoe je zelf een begroting kunt opzetten die aansluit bij je doelen; hoe je je administratie kunt bijhouden en je krijgt inzicht in wat het belang is van continuïteit in je financiën.

Ook gaat het over belastingen… Waar moet je aan voldoen? Wanneer ben je voor de Belastingdienst ondernemer en hoe zit het met de Kamer van Koophandel? Waar kun je terecht als je de begroting niet sluitend krijgt?

Je leert hoe je met eenvoudige middelen overzicht kunt krijgen in je financiën en welke hulptroepen je in kunt schakelen als dat nodig is.

Datum en tijd: woensdag 09/01/2013, van 15.00 tot 18.00 uur. Locatie: Turfsteeg 1, Amsterdam (vlakbij Waterlooplein). Kosten: 40,- euro (exclusief 21% BTW*).
=====

In totaal worden er tien workshops gegeven.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de verschillende onderwerpen.

De bijeenkomsten duren steeds circa 3 uur, waarvan 2 uur workshop, ‘n half uur pauze (inclusief koffie/thee/fris) en een gezellige borrel naderhand.

Bestel nu je ticket(s)!

Meld je op tijd aan, want vol = vol. Per workshop is er ruimte voor maximaal 25 deelnemers. Klik hieronder op de workshop(s) naar keuze en bestel hieronder direct je ticket(s) om zeker te zijn van een plek:

Secure tickets by ticketscript

 

De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief de wettelijk verplichte 21% BTW )* en worden verhoogd met E 1,50 administratiekosten en 0,62 cent voor de veilige betaling via Ideal. In totaal is het dan precies 50,62 euro (incl. 21% BTW,  koffie/thee in de pauze èn gezellige borrel naderhand.) * = vanaf 1 oktober 2012 geldt in Nederland een nieuw BTW tarief van 21% voor goederen en diensten.


LOCATIE WAAR DE WORKSHOPS WORDEN GEHOUDEN: Turfsteeg 1, Amsterdam

De locatie is direct naast het Waterlooplein en gemakkelijk te bereiken vanaf Amsterdam Centraal > Metro 51 / 53 / 54, halte Waterlooplein en dan minder dan 1 minuut lopen!

Grotere kaart weergeven